Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille!

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Ab Tomas Kjellman (Y-tunnus: 0706216-7)

Bärklarsvägen 1

68810 Ytteresse



REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Mimosa Ström

Puhelin +358 400 608 388

Sähköposti mimosa@kjellman.fi


REKISTERIN NIMI

Ab Tomas Kjellman:n asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Ab Tomas Kjellman:n asiakkaaksi, ostanut AB Tomas Kjellman:Sta tavaraa ja/tai osallistuu Ab Tomas Kjellman:n järjestämään tilaisuuksiin.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Ab Tomas Kjellman:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää AB Tomas Kjellman:n tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Y-tunnus tai HeTu
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Ab Tomas Kjellman:n käytössä, paitsi Ab Tomas Kjellman:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Ab Tomas Kjellman:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Ab Tomas Kjellman:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Ab Tomas Kjellman:n salasanasuojatulla palvelimella.

 

Loading...