Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille!

Tietosuojakäytäntö

Miksi meillä on tietosuojakäytäntö?

Luottamuksesi on meille tärkeää, ja haluamme tiedottaa avoimesti siitä,
miten käsittelemme henkilötietojasi. Noudatamme sen vuoksi 25. toukokuuta 2018
voimaan tulevan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection
Regulation, GDPR) sisältämiä henkilötietojen suojaamista koskevia tiukennettuja
sääntöjä.



Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

Ab Tomas Kjellman, Y-tunnus 07062167 (”me”), osoite Bärklarintie 1,
68810 Ytteresse, vastaa 
henkilötietojesi käsittelystä (henkilötietovastaava).



Käsittelemämme henkilötiedot

Tallennamme meille lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimessa
ilmoittamasi henkilötiedot voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää
palvelua ja lähettää inspiraatiota ja tarjouksia sisältäviä uutiskirjeitä. Voit
milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeidemme tilauksen klikkaamalla kirjeen
lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.



Sinusta keräämämme henkilötiedot

Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteitamme. Teemme sen voidaksemme:

  • ·       välittää sinulle tietoa
    ostoksestasi, kuten tilausvahvistuksen, toimitusta koskevaa tietoa jne.
  • ·      
    toimittaa tilauksesi
  • ·      
    periä sinulta maksun
  • ·       täyttää esimerkiksi
    kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain edellyttämät vaatimukset
  • ·      
    lähettää kohdistettuja tarjouksia ja tietoa uutiskirjeissä, tehdä
    asiakastutkimuksia sekä tilastointia varten.
    Henkilötietojasi
    voidaan käyttää postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien
    lähettämiseen
  • ·       sovittaa kjellman.fi ja
    maatalouskone.com-sivustojen asiakkaidemme käyttäytymisen ja mieltymysten
    mukaan.

Profilointi

Ab Tomas Kjellman käsittelee henkilötietojasi analysoidakseen
ostohistoriaasi, ostokäyttäytymistäsi sekä käyttäytymistäsi kjellman.fi ja
maatalouskone.com -sivustolla. Tarkoituksena on saada lisää tietoa asiakkaidemme
toiminnasta ja parantaa tarjouksiamme entisestään (profilointi). Samaa
tarkoitusta varten saatamme käsitellä myös meille mahdollisesti ilmoittamiasi
henkilökohtaisia toiveita tai mieltymyksiä, esimerkiksi oletko kiinnostunut
tietyntyyppisistä tuotteista. Teemme tämän analysoimalla aikaisempia ostoksiasi
sekä sitä, mitä tuotteita olet katsonut tai lisännyt ostoskoriin
maatalouskone.com-sivustolla. Lähetämme näiden tietojen perusteella sinulle
kohdistettuja viestejä. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön hyväksyt samalla
henkilötietojesi profiloinnin.



Suoramarkkinointi

Ab Tomas Kjellman käsittelee henkilötietojasi
markkinointitarkoituksessa. Saatamme käyttää tietojasi suoramarkkinointiin,
uutiskirjeiden lähettämiseen, asiakastutkimuksiin sekä tilastointiin. Tietoja
käytetään postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen
sinulle, kunnes mahdollisesti peruutat hyväksyntäsi. Voit milloin tahansa ottaa
yhteyttä asiakaspalveluumme tässä asiassa.



Mitä me tarkoitamme käyttäytymisellä ja mieltymyksillä?

Tallennamme henkilötietosi, kun ostat tuotteita Ab Tomas Kjellman:lta,
käyt maatalouskone.com-sivustolla tai olet muulla tavoin yhteydessä meihin. Ab
Tomas Kjellman käsittelee tietoa tuotteista, jotka olet ostanut, joita olet
klikannut tai jotka olet lisännyt ostoskoriisi. Käsittelemme myös tietoja
ostohistoriastasi, ostokäyttäytymisestäsi sekä mieltymyksistäsi asiakkaanamme.
Käsittelemme lisäksi IP-osoitteita, kieliasetuksia, maantieteellisiä tietoja ja
muuta tietoa, jota saamme käydessäsi kjellman.fi ja
maatalouskone.com-sivustolla.



Tietoa evästeistä

Ab Tomas Kjellman käyttää evästeitä parantaakseen asiakaskokemustasi ja
tarjotakseen sinulle kohdistettua tietoa ja tarjouksia. Evästeiden avulla
saamme myös tietää, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin ja millä
sivuilla siinä tapauksessa. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto
lähettää ja joka tallentuu kävijän kiintolevylle. Voit valita
verkkoselaimessasi asetuksen, joka antaa sinulle ilmoituksen ennen evästeen
tallentamista tietokoneellesi. Voit tällöin joko hyväksyä tai estää evästeen.
Voit myös halutessasi kokonaan estää evästeiden tallentumisen tietokoneellesi.
Koska eri verkkoselaimet toimivat eri tavoin, sinun pitää tutustua oman
verkkoselaimesi ohjeisiin löytääksesi edellä mainitun asetuksen.



Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostoina tietokoneellesi tai
mobiililaitteellesi enintään 24 kuukaudeksi. Näitä evästeitä käytetään
muistamaan, oletko lukenut evästeistä annetut tiedot. Väliaikaisia evästeitä
(session cookies) käytetään tarkistamaan, oletko kirjautunut sisään sivustoille
tai oletko lisännyt tuotteen ostoskoriisi.  Nämä evästeet tallentuvat
väliaikaisesti tietokoneellesi ja katoavat, kun selain suljetaan.



Ketkä saavat henkilötietosi käyttöönsä?

Saatamme jakaa henkilötietojasi toimijoille, jotka käsittelevät
henkilötietoja meidän toimeksiannostamme, nk. henkilötietoavustajille.
Luovutamme henkilötietojasi seuraaville:

·       IT-järjestelmien toimittajille
sekä niiden kehitys- ja tukiasioita hoitaville yhteistyökumppaneille. Ko.
yritykset tarjoavat Ab Tomas Kjellman:lle palveluja, teknisiä ratkaisuja ja
alustoja.

·       Maksuja, rahoitusta ja
leasingia käsitteleville yhteistyökumppaneillemme. Käytämme Ab Tomas Kjellman:n
asiakkaiden suorittamien maksujen käsittelyyn toimittajia, jotka pystyvät
tarjoamaan täysin turvallisia maksupalveluja.

·       Yhteistyökumppaneille, jotka
huolehtivat tilausten toimittamisesta ja mahdollisista palautuksista.



Kuinka kauan tallennamme henkilötietojasi?

Emme koskaan käsittele henkilötietojasi kauempaa kuin mitä sovellettavan
lain, asetuksen, käytännön tai viranomaispäätöksen mukaan on sallittua. Tietoja
voidaan kuitenkin tallentaa kauemmin, mikäli sitä vaaditaan
kuluttajansuojalaissa tai kirjanpitolaissa esm. Jos ostamasi tuotteella on
pitkä takuu. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käsitellään AB Tomas
Kjellman:n IT-järjestelmässä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja
pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.



Oikeutesi

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus
saada tietää, mitä henkilötietoja me sinusta käsittelemme ja pyytää meitä
tarvittaessa korjaamaan henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa, esimerkiksi
jos peruutat hyväksyntäsi henkilötietojen käsittelystä, sinulla on
huomauttamista käsittelystämme tai jos tietojesi käsitteleminen ei ole
mielestäsi tarpeellista kyseisessä käyttötarkoituksessa, voit pyytää meitä
poistamaan henkilötietosi, rajoittamaan niitä tai esittää vastalauseen
käsittelyllemme. Sinulla on myös joissakin tapauksissa oikeus saada meille
ilmoittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja
koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää tiedot toiselle
henkilötietovastaavalle. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruttaa
henkilötietojesi käsittelylle antamasi hyväksyntä joko kokonaan tai osittain,
jolloin peruutus astuu voimaan välittömästi. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa
estää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointiin ja profilointiin. Kaikki
oikeuksiisi liittyvä viestintä ja Ab Tomas Kjellman:n sen pohjalta tekemät
toimenpiteet hoidetaan maksutta. Jos pyyntö on ilmeisen perustelematon tai
kohtuuton, Ab Tomas Kjellman pidättää oikeuden veloittaa kohtuullisen maksun,
joka kattaa tietojen käsittelystä tai pyydetystä toimenpiteestä johtuvat
hallinnolliset kustannukset, tai vaihtoehtoisesti kieltäytyä noudattamasta
pyyntöä.



Yhteystiedot

Jos haluat käyttää edellä
mainittuja oikeuksiasi tai ottaa muuten meihin yhteyttä henkilötietojesi
käsittelyä koskevissa asioissa, lähetä viesti Ab Tomas Kjellman:n
tietosuojavastaavaan Mimosa Ström osoitteeseen 
admin@kjellman.fi. Ab Tomas Kjellman on vahvistanut tämän henkilötietojen käsittelyä
koskevan tiedon 14.05.2018.

Loading...