Viper rehunsiirtäjä on erinomainen valinta, oli käytössäsi sitten pienkuormain, kurottaja tai traktori. Sen monipuolisuus ja joustavuus mahdollistavat sen käytön erilaisilla maatalouskoneilla.Tehokkuutta ja luotettavuutta maatalouteen Viper rehun siirtäjällä!

Viper rehun siirtäjä on maanviljelijän unelma, kun kyseessä on rehun siirtäminen tilalla ilman että rehu tiivistyy. Sen ainutlaatuinen suunnittelu ja kestävä rakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan modernille maataloudelle. Yksi Viperin keskeisistä ominaisuuksista on sen voimakas moottori, joka tarjoaa vääntöä ja nopeutta, jotta voit tehokkaasti siirtää suuria määriä rehua. Viperin innovatiivinen ruuvijärjestelmä varmistaa, että rehu siirtyy tasaisesti ja nopeasti ilman tukoksia ja rehu ei tiivistyy.  Viperin käyttö on myös erittäin helppoa. Lisäksi Viperin kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen. Valitsemalla Viper rehun siirtäjän investoit maatalouteesi pitkällä aikavälillä. Sen kestävyys ja suorituskyky takaavat, että voit luottaa siihen päivittäisissä rehun siirto- ja jakelutehtävissäsi.

Ota yhteyttä meihin tänään ja varmista, että tilasi hyötyvät Viperin voimasta ja laadusta. Yhdessä viemme maataloutesi uudelle tasolle!

470 mm kierukka, Hydraulic drive (required 10l/min) Hydraulic motor 125 cm3, Eurokorvakkeet

Tietoa

Ab Tomas Kjellman
Teollisuuskatu 2A
68800 Kolppi, Finland
Y-tunnus: 0706216-7
Konemyynti: 0424720600
Varaosat: 0424720300
Sähköposti info@kjellman.fi

Tervetuloa verkkokauppaamme!
logo