Peecon seosrehuvaunut Suomen oloihin kehitetyillä pystyruuveilla laittavat karjasi tuottamaan

Peecon pystyruuvivaunut ovat mitoiltaan kompakteja ja tilankäytöltään tehokkaita seosrehuvaunuja. Laajasta mallistosta 6-60 m3 löytyy sopiva vaunu lisävarusteineen vaativallekin käyttäjälle. 


Pitkäaikaisen kehitystyön ansiosta Peecon seosrehuvaunut ovat kestäviä, tehokkaita ja erittäin helppokäyttöisiä. Kaikissa Peecon seosrehuvaunuissa on Suomen olosuhteisiin kehitetty sekoituskierukka, joka on kelluvasti laakeroitu pohjarakenteeseen eikä kulmavaihteeseen. Tällä ainutlaatuisella patentoidulla rakenteella Peecon onkin ainoa vaunuvalmistaja, joka uskaltaa antaa 5 vuoden takuun kulmavaihteelle. 


Ennen kaikkea Peecon seosrehuvaunujen ominaisuudet tulevat oikeuksiin seosrehun sekoituksessa. Ne sekoittavat nopeasti ja tasaisesti polttoainetta ja aikaa säästäen. Varioknife-järjestelmällä korsi ei silppuunnu möyhyksi kuten monissa muissa seosrehuvaunuissa tapahtuu. Peecon pystyruuvivaunut varioknife-järjestelmällä sekoittavat erinomaisesti eri materiaaleja aina paalirehusta jäiseen säiliörehuun. Sekoitettaessa kierukka nostaa ja kuohkeuttaa materiaalia, jolloin sen nesteen imukyky paranee.


Rehukohtaisilla Varioknife-sekoitusruuveilla saadaan oikea PH-arvo pötsille

Paalirehu on rakenteeltaan erilaista verrattuna siilorehuun. Peeconiin onkin saatavilla rehukohtaiset varioknife-sekoituskierukat. Kaksitoimisessa varioknife-sekoitusruuvissa on jopa 21 kpl HD-volframikarbidi terää ja kaksi säädettävää vastaterää. Tämä tekee vaunusta tehokkaan ja nopean sekoittajan myös jäiselle ja kokkareiselle rehulle.


Varioknife–järjestelmässä käyttäjä voi itse optimoida rehun silpunpituutta. Tämä onnistuu teräkulmaa säätämällä tai ottamalla teriä pois tai lisäämällä niitä halutun koostumuksen mukaan. Näin rehusta saadaan pötsille juuri oikeanlainen apeseos. Pötsin PH-arvo pysyy oikeana, maidon tuotos sekä lihasmassan kasvu paranee ja karja pysyy terveenä.


Peeconin sekoituskierukka ei vaadi traktorilta suuria tehoja, se säästää arvokasta polttoainetta.


Oikein suunniteltu sekoitussäiliö lyhentää sekoitusaikaa

Vaunun sisällä sijaitsevat rehunohjainkolmiot. Ohjainkolmioiden ansiosta rehu kiertää ja sekoittuu myös hyvin vaakasuunnassa. Peecon tuottaa nopeasti ihanteellisen ja tasaisen sekoituksen ja purkukin sujuu tasaisesti. Näillä ominaisuuksilla säätyy polttoaineitta. Vario-malleissa voit kasvattaa säiliön kokoa karjasi mukaan.



Tarkalla vaakajärjestelmällä ja ruokintaohjelmilla saavutetaan kustannustehokas ruokinta

Tämän päivän nykyaikaisilla karjatiloilla eläinten ruokinta ei ole pelkästään seosrehuvanun lastausta ja purkua. Laadukkaan ja kustannustehokkaan ruokinnan pohjana on laadukkaiden rehukomponenttien lisäksi tieto ruokinnan ainesosista ja kustannuksista. Meiltä saat tarvittaessa seosrehuvaunuvalmistajasta riippumattomat huippuluokan vaakajärjestelmät sekä ruokinnan hallintaan ohjelmistoja.



Patentoitu sekoitusruuvin laakerointi

Full float-akseloinnilla kierukkaan kohdistuvat ulkoiset voimat eivät kohdistu suoraan kulmavaihteeseen, vaan laakerin tuentaan. Tällä ainutlaatuisella ratkaisulla kulmavaihteesta saadaan kestävä. Pitkä yli 20 vuoden kokemus ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa ovat auttaneet kehittämään optimaalisen ruuvin.

Kokemuksemme perustuu yli 15 000 sekoitinruuviin maailmalla. Yhdysvalloissa on 110 000 lehmän karjatila, jossa on käytössä Peecon apevaunuja. Vaunut pyörivät yli 22 tuntia yhtäjaksoisesti vuorokaudessa. Tästä syystä Peecon onkin ainoa seosrehuvaunu valmistaja, joka uskaltaa taata 5 vuoden takuun kulmavaihteelle.



Monipuoliset varusteet tekevät Peeconista karjasi kokoisen vaunun.

Peecon seosrehuvaunuihin on saatavana erilaisia purkuvaihtoehtoja. Purkuluukut molemmille sivuille, kulmiin oikealle tai vasemmalle tai molempiin.

Kuljetinvaihtoehtojakin on useita. Suora sivupurku on erinomainen ja toimintavarmin valinta normaaleihin käyttöolosuhteisiin. Peecon seosrehuvaunut voidaan varustaa myös olkipuhaltimella, joka levittää oljet kuivikepohjaisiin talleihin ja pilttuisiin.

Valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto joka tilanteeseen, kuten kylmiin olosuhteisiin, kapeille (jopa 33m3 vaunun leveys on vain 210 cm) tai leveille ruokintakäytäville tai ruokintakaukaloille. Lisäksi vaunuihin on saatavilla magneettipelti, joka estää metallien pääsen karjasi pötsiin.


Säännöllisellä huoltopalvelulla takaat ruokinnan keskeytymättömän jatkuvuuden

Yli 20 vuoden ruokintakoneiden huoltokokemuksellamme ja laajalla varaosavarastolla pidämme Peecon ja myös muidenkin merkkien seosrehuvaunut toimintakuntoisina. Sinulle räätälöidyllä huolto-ohjelmalla et maksa on turhista huolloista ja käynneistä




Älä epäröi ottaa yhteyttä konemyyntiimme, jos sinulle tulee kysyttävää seosrehuruokinnasta puh. 0424720600

Tietoa

Ab Tomas Kjellman
Teollisuuskatu 2A
68800 Kolppi, Finland
Y-tunnus: 0706216-7
Konemyynti: 0424720600
Varaosat: 0424720300
Sähköposti info@kjellman.fi

Tervetuloa verkkokauppaamme!
logo